Blog

Piano transport

Banis Verhuizingen is het verhuisbedrijf bij uitstek om op een overzichtelijke manier te verhuizen. Dankzij de duidelijke structuur van ons… lees meer »

5 juli

Opslag Almere

Banis staat bekend om zijn verhuizingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Maar Banis biedt ook nog een andere… lees meer »

5 juli

Inboedelopslag

Er zijn nogal wat redenen die leiden tot het huren van een opslagplaats (het nieuwe huis is nog niet klaar,… lees meer »

5 juli

Internationale verhuizing

Verhuizen binnen landsgrenzen is geen eenvoudige klus, laat staan een internationale verhuizing. Door de afstand wilt u natuurlijk dat dit zo… lees meer »

5 juli

Opslag Nederland

Het is komt wel eens voor: een familielid is overleden maar er is discussie over de verdeling van de eigendommen.… lees meer »

5 juli

Verhuisbedrijf Almere

Wanneer u plannen heeft om te verhuizen, zijn er altijd een paar dingen die u vergeet. De praktische kant van… lees meer »

5 juli

Verhuizers Almere

Wanneer u wilt verhuizen, zit u vaak met de handen in het haar. Past alles wel in uw auto? Zou… lees meer »

5 juli

Verhuisbedrijf ’t Gooi

Verhuizen is best een lastige taak wanneer u dit volledig alleen doet. Vaak vertrouwt u dan niet graag andere mensen… lees meer »

5 juli

Inboedel verhuizen

Het is een moment in het leven waar niemand echt veel zin in heeft: uw volledige inboedel verhuizen. Gelukkig is er… lees meer »

5 juli

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen zonder zorgen: het is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Vaak kijken mensen helemaal niet uit naar deze stresserende periode waar… lees meer »

5 juli

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht