Het proces - Banisverhuizingen.nlBanisverhuizingen.nl

BANIS Verhuizingen maakt verhuizen makkelijk voor u dankzij een overzichtelijke manier van werken. Dit gaat van start zodra u contact met ons opneemt voor een offerte voor uw binnenlandse verhuizing of buitenlandse verhuizing.

Het proces

Fase 1

Op uw verzoek, telefonisch of per email, maakt een medewerker van BANIS met u een afspraak voor een persoonlijk bezoek van onze verhuisadviseur.

Fase 2

Deze verhuisadviseur komt bij u thuis. Tijdens dit bezoek worden uw wensen uitgebreid besproken en verzorgen wij een nauwkeurige opname van uw inboedel. Zo weten wij precies welke materialen wij nodig hebben, voor uw persoonlijke eigendommen en kostbaarheden. Aan de hand van al die informatie krijgt u dan een vrijblijvende prijsopgave.

Fase 3

Binnen 1 week ontvangt u deze offerte met daarin een duidelijk overzicht van de afgesproken werkzaamheden en de daarbij behorende kosten. Daarna kunt u rustig bedenken of u gebruik wilt maken van onze hulp.

Fase 4

De verhuizing wordt uitgevoerd volgens de door u gestelde wensen. Daarbij bepaalt u bijvoorbeeld of u zelf uw eigendommen inpakt, of dat wij dit voor u doen. Indien nodig nemen we u al het werk en dus alle zorgen uit handen.

Fase 5

U vindt in uw nieuwe huis al uw spullen op de door u gewenste plek.
Ook de dozen staan in de kamer waar ze horen, wel zo handig!

Fase 6

Afterservice. Indien gewenst verzorgt onze handyman de puntjes op de i in uw nieuwe huis, zoals het ophangen van schilderijen of het installeren van apparatuur. Pakt u zelf uw dozen uit? Dan komen we op een afgesproken tijdstip bij u langs om de lege verhuisdozen op te halen.

Fase 7

U ontvangt na de geleverde diensten de factuur met daarop de vooraf afgesproken prijs. Is de gehele verhuizing naar wens verlopen? U ontvangt een enquêteformulier, want dankzij de mening van onze klanten kunnen we onze service blijven verbeteren en aanpassen aan de wensen van deze tijd.

Contact

BANIS Verhuizingen BV
info@banisverhuizingen.nl


Beemsterweg 23, Almere-Stad


Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonummer *

Onderwerp

Uw bericht